Åbningstider: mandag – fredag 10-18. Eller efter aftale.
4028 9010
Har du spørgsmål, så kontakt mig på4028 9010

Rygestop med hypnose i København


Med hypnose kan du fuldføre et rygestop og fortsætte et røgfrit liv. Efter bare én eller få sessioner vil du opleve en total røgfri tilværelse hvor du ikke engang tænker på at ryge.

Fordelene ved et rygestop med hypnose er bl.a.:

  • Bedre helbred
  • Slip for lugtgener
  • Bedre kondition
  • Mere og bedre luft i lungerne
  • Slip den dårlige vane
  • Slip afhængigheden
  • Få din frihed tilbage
  • Styrk troen på dig selv
  • Du sparer penge
Bliv social med rygestop

Hyggen – det sociale, som mange rygere ikke vil miste, får du lov at beholde 🙂 Dette fjernes ikke under hypnose mod rygestop – kun den evige trang til cigaretterne.

Du vil i stedet opleve at blive en af de mange, der på en ubesværet måde, har sagt endegyldigt farvel til rygning og har gennemført et rygestop med hypnose.

Hvis du er en af dem, der overvejer at stoppe, så lav dine overvejelser om til handling. Gør noget ved det her og nu. Gør noget godt for dig selv. Ring og bestil tid i dag.

Jeg tilbyder rygestop med hypnose i København K,  i min klinik ‘Terapi & Hypnose’.

Du får endvidere en rygestop-lydfil, som du kan lytte til derhjemme.

Læs mere om rygestop med hypnose her

Et rygestop er for mange rygere forbundet med frygt, stress og fysiske reaktioner. Dette skyldes i de fleste tilfælde ikke rygningen eller nikotinen, men din psykiske reaktion på det at ændre en indgroet vane.

Med hypnose arbejdes der intensivt med at undgå disse gener, da det netop er det psykiske spektrum der arbejdes med under hypnose. Derfor vil man under et rygestop med hypnose sjældent mærke disse reaktioner.
Mange mennesker oplever at to dele i dem kæmper mod hinanden. Den ene del vil gerne holde op, den anden forhindrer det. Den del der gerne vil holde op, er kort fortalt, den logiske del, den del der ved, og kender alle de dårlige konsekvenser ved rygning.
Den anden del er den, der hele tiden forhindrer et rygestop. Det er den ubevidste del. Den del der har forbundet og sammenkædet situationer i livet med rygning. Så f.eks. hygge, efter mad, vanecigaretterne er koblet tæt sammen med noget rart, noget der giver ro og afslapning. Rygning giver ikke naturlig ro. Rygning er en kortvarig afledning, som forveksles med ro. I hypnose arbejdes der, i samarbejde med dig, med det underbeviste. De forskellige sammenkædninger klippes over, og fritstiller dig og giver dig din frihed tilbage.
En cigaret er i sig selv kun noget tobak med noget papir omkring, og har ikke evnen til at give ro eller andre tillagte egenskaber.
Hvis du er en af dem, der overvejer at stoppe, så lav dine overvejelser om til handling.
Gør noget ved det her og nu. Gør noget godt for dig selv. Ring og bestil tid i dag. Lad hypnose hjælpe dig til at kvitte rygningen en gang for alle.

Hvornår er man parat til rygestop med hypnose

Det er selvfølgelig vigtigt, at den rette motivation er til stede, når man planlægger et rygestop.
Så hvordan finder man ud af, om man er parat?
En meget enkelt metode til at finde ud af, om man er klar til et rygestop, er at stille sig selv et enkelt spørgsmål.
På en skala fra 0-10, hvor motiveret er jeg, hvis 0 er ingen motivation.
Det er selvfølgelig en individuel skala, som tolkes forskelligt fra person til person, men giver alligevel en fornemmelse af, hvor man selv befinder sig.
Hvis dit svar ligge fra ca. 6-7 og op, er du parat. Hvis du svarer 10 behøver du sikkert ikke hjælp.
5 og derunder indikerer, at det er motivationen, der skal arbejdes med.

Hvordan motiverer man sig selv til et rygestop?

Det er godt at tænke, hvor man gerne vil hen: sundere liv, bedre kondition, mere energi, bedre lugt- og smagssans, god rollemodel… Du kan selv putte flere positive ord på, der passer til din situation.

Tænk og forestil dig også hvad det giver dig at stoppe, hvordan vil du have det, når du er stoppet. Se dig selv med mere energi, bedre humør, ubunden og fri.

Når du gør dig parat til at stoppe, skal du fokusere på de positive sider af at stoppe, og så vidt det er muligt, slippe de tanker der kredser om, hvor svært, du tror, det måske bliver. Sig til dig selv, at det bliver let. Der er måske en del af dig, der ikke køber den, men sig det alligevel, så du baner vejen.

Altså et fokus rettet mod målet og det positive, og mindre eller slet ikke mod det du vil væk fra.

Indre og ydre motivation til rygestop.

Hvor kommer din motivation fra?
Er det ydre omstændigheder? Et ydre pres fra omgivelserne, arbejdet og personer omkring dig?
Mange rygere oplever også at rygning er blevet gjort sværere, og at ryge er mindre og mindre accepteret i samfundet, og derfor vælger at stoppe.

Den indre motivation kan opstå efter moden overvejelse og et indre ønske om at blive sundere, leve længere, have det bedre og undgå sygdomme, som er rygerelaterede.

Et rygestop kan alene være dit valg.

Derfor er det også vigtigt, når du er stoppet, ikke at gå ud og missionere.
Den bedste motivation overfor andre er at være en god rollemodel, så dem omkring dig kan opleve, at rygestop er en mulighed og et valg alle kan tage.

Med hypnose kan du afhjælpes med bl.a.:

stress
Søvnproblemer
Fysisk træthed
Hukommelsesproblemer
Uforklarlig tristhed
Svimmelhed
Øget brug af stimulanser
Kan være advarselstegn på stress.
angst
Lider du af:
Præstationsangst
Angst for at miste kontrollen
Ubestemmelig angst
Tvangstanker
Nervøsitet
Eksamensangst.
fobier
Lider du af:
Overdreven angst for edderkopper
Har du flyskræk
Er du bange for lukkede rum
Har du højdeskræk
Lider du af overdreven angst for slanger
Hypnose kan hjælpe.
4028 9010