Åbningstider: mandag – fredag 10-18. Eller efter aftale.
4028 9010
Har du spørgsmål, så kontakt mig på4028 9010

Hypnose mod fobier

En fobi er en tilstand, der kan opleves og erkendes som urimelig, men som ikke kan kontrolleres eller beherskes. Angsten er på en måde ude af proportioner i forhold til den situationen personen befinder sig i. Det er en tilstand, der ikke er tilgængelig gennem logik. Det er ikke muligt i situationen, at tale en fobisk tilstand væk. Fobier opleves som begrænsende, og kan have store sociale konsekvenser.

Det kan være en enkeltfobi, der kan omfatte angst for insekter, edderkopper, slanger, hunde, katte, lukkede rum, åbne pladser, flyskræk, højdeskræk m.m.

Det kan også være socialfobi, som er angst for samvær med mennesker. Præstationsangst, tale i mindre forsamlinger, angsten for at gøre en uheldig figur.

Hypnose mod fobier

Fri af fobier med hypnose

Den fobiske tilstand kan endvidere forværres, hvis situationer undgås hvori elementer, der fremkalder angsten er til stede. Eksempelvis ubehag ved at gå på gaden, kan efterhånden føre til isolation. Fobier kan endvidere være betingede af oplevede situationer. Angsten for at køre bil, kan være eftervirkningerne af et trafikuheld.

Fobier er hyppigt forekommende, og mange mennesker har en eller flere enkeltfobier. Fobier kan være erhvervede eller medfødte. Derfor er det også igennem hypnose at man opnår en tilstand hvor man kan nå helt ind og arbejde med de dele af underbevidstheden der skyldes fobier.

Der findes ca. 500 navngivne fobier, så hvis du mærker en angst for noget, er dette ikke ualmindeligt – og det kan behandles!

Hypnose mod fobier – Behandling i København

I langt de fleste tilfælde er det relativt enkelt, gennem hypnose, at behandle og fjerne en fobi.

Gennem hypnosen bearbejder du grunden til fobien og fjerner den dybereliggende frygt. Dette gør hypnose til et yderst effektivt værktøj mod fobier. Jeg tilbyder hypnose mod fobier i min klinik centralt i København.

Læs mere om hypnose mod fobier

I hypnose arbejdes der med det underbevidste. Hypnose er tilstanden mellem vågen og søvn. En tilstand af afslappethed. En tilstand vi kender til, og er i kontakt med i hvert fald to gange om dagen nemlig, når vi falder i søvn og når vi vågner op. Når du er i hypnose, åbner man op for de overbevisninger, der ikke kan tilgås gennem den logiske sans. Det kan være at man, en gang da man var barn, kom ud for en oplevelse, som gjorde en overdreven bange, og at man knyttede denne oplevelse til et objekt. Denne sammenknytning betyder, at når man senere i livet støder på objektet aktiveres angsten. Der er altså en del af en, der i en given situation aktiverer/trykker på angst-knappen. Hvis man f.eks. lider af overdreven angst for edderkopper, højder, fly, elevatorer…, kommer man i en slags alarmberedskab, hver gang man støder på denne ting, eller noget der minder om det/den.

Det ville være enkelt, hvis man blot kunne fortælle den del der aktiverer angsten, at det skulle den holde op med, men desværre fungerer det ikke på den måde. Man kan ikke fortælle sig selv, at man ikke skal være bange.
I hypnose arbejdes der bl.a. med den del der aktiverer angsten. Det er nemlig muligt i denne afslappede behagelige hypnotiske tilstand, at komme i kontakt med de dele af os, der i stor udstrækning hensigtsmæssigt som uhensigtsmæssigt styrer vores liv.

Med hypnosen når man ned i dette bevidsthedslag og kan nå årsagen til din angst.
Det er derfor at hypnose har været anvendt længe, og er et respekteret og anerkendt værktøj imod angst og fobier.
I dag bruges hypnose i stor udstrækning blandt læger dog mest i udlandet.

Hos Terapi & Hypnose arbejdes der nænsomt og effektivt med svære livsbegrænsende udfordrende emner som angst, fobier, så det der før var en overvindelse eller noget uoverstigeligt, bliver til noget naturligt og enkelt. Lad mig hjælpe dig videre i livet.

To videoer om angst og fobier. Lavet og indtalt af Hypnoterapeut Kim Oechsle.

Jeg er bl.a medlem af

Hypnose København - Dansk Psykoterapeutforening Dansk Psykoterapeutforening
ID-Psykoterapeutforeningen - Hypnose KøbenhavnID-Psykoterapeutforeningen
National Guild of Hypnosis - Hypnose KøbenhavnNational Guild of Hypnosis

Med hypnose kan du afhjælpes med bl.a.:

stress
Søvnproblemer
Fysisk træthed
Hukommelsesproblemer
Uforklarlig tristhed
Svimmelhed
Øget brug af stimulanser
Kan være advarselstegn på stress.
angst
Lider du af:
Præstationsangst
Angst for at miste kontrollen
Ubestemmelig angst
Tvangstanker
Nervøsitet
Eksamensangst.
fobier
Lider du af:
Overdreven angst for edderkopper
Har du flyskræk
Er du bange for lukkede rum
Har du højdeskræk
Lider du af overdreven angst for slanger
Hypnose kan hjælpe.
4028 9010