Åbningstider: mandag – fredag 10-18. Eller efter aftale.
4028 9010
Har du spørgsmål, så kontakt mig på4028 9010

Hypnose mod flyskræk

Flyskræk er et handicap der skal bearbejdes

Flyskræk hører til en af de fobier rigtig mange mennesker lider af. Ca. 30% af den danske befolkning lider af problemer med at flyve, som er en mere og mere hyppig transportform for mange mennesker i dagligdagen eller på ferien. Heldigvis kan flyskræk overvindes – oftest meget effektivt – med hypnose mod flyskræk.

Måske er flyvning en del af dit arbejde, hvorved flyskræk kan være direkte handicappene for din arbejdsdag, eller noget du er i kontakt med 1 til 2 gange om året, når du holder ferie og dermed får dårlige transportoplevelser på din ferie. Angsten for at være lukket inde i en flyvemaskine uden kontrol, kan smitte af på den ellers dejlige ferie, som hele familien havde glædet sig til.

Som med andre fobier, er det ikke muligt at tilgå flyskrækken gennem logik. Lige meget hvor mange ord der bliver brugt, fjerner det ikke den grundliggende angst for at flyve. Derfor kan hypnose bl.a. bruges til at nå den grundlæggende angst da man arbejder med underbevidstheden.

Angsten for at flyve kan stamme fra en specifik hændelse, eller du kan måske have en oplevelse af, at den ‘altid’ har været der, eller den kan være gradvist opstået. Måske handler det om angsten for at miste kontrollen, angsten for lydene man ikke kender, turbulensen eller andet.

Med hypnose kan du fjerne din flyskræk – Behandling i København

Med hypnose mod flyskræk kan du hjælpes til grundlæggende at slippe af Hypnose i Københavnmed angsten. Du vil opleve at kunne tage på rejser, uden at skulle have angst og ubehag op til, under og efter flyrejsen.

En behandling med hypnose tager udgangspunkt i den enkeltes angst, da angsten oftest optræder på forskellige måder. Jeg har derfor oftest brug for flere oplysninger om din flyskræk for effektivt at kunne afhjælpe dig med angsten, dette skal du være parat til at fortælle mig inden vi starter med hypnosen.      

Hypnose er et effektivt redskab i forhold til fjernelse af flyskræk – Jeg tilbyder hypnose mod flyskræk på min klinik centralt i København.

 

 

Jeg er bl.a medlem af

Hypnose København - Dansk Psykoterapeutforening Dansk Psykoterapeutforening
ID-Psykoterapeutforeningen - Hypnose KøbenhavnID-Psykoterapeutforeningen
National Guild of Hypnosis - Hypnose KøbenhavnNational Guild of Hypnosis

Med hypnose kan du afhjælpes med bl.a.:

stress
Søvnproblemer
Fysisk træthed
Hukommelsesproblemer
Uforklarlig tristhed
Svimmelhed
Øget brug af stimulanser
Kan være advarselstegn på stress.
angst
Lider du af:
Præstationsangst
Angst for at miste kontrollen
Ubestemmelig angst
Tvangstanker
Nervøsitet
Eksamensangst.
fobier
Lider du af:
Overdreven angst for edderkopper
Har du flyskræk
Er du bange for lukkede rum
Har du højdeskræk
Lider du af overdreven angst for slanger
Hypnose kan hjælpe.
4028 9010